Un artist francez creează dulciuri delicioase, în formă de trandafiri, bujori sau orhidee

Publicat: 06.04.2017, 20:17.
Actualizat: 06.04.2017, 21:08

Ce e mai frumos decât un buchet de flori? Un buchet de ciocolată. Un artist francez creează dulciuri delicioase, în formă de trandafiri, bujori sau orhidee.

Ce e mai frumos decât un buchet de flori? Un buchet de ciocolată. Un artist francez creează dulciuri delicioase, în formă de trandafiri, bujori sau orhidee.

Din ciocolată, modelează flori impresionante, pe care cu greu le poţi deosebi de cele adevărate. Mai mult, cofetarul a reuşit chiar să construiască din zahăr, ciocolată albă şi ciocolată neagră, un cireş înflorit, care a fost expus într-un hotel din Las Vegas. Pe Instagram, peste 150 de mii de oameni îi admiră operele. Din păcate, puţini au şansa să le şi guste.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește și:

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.