Antena Meniu Search
x

Un australian a ţinut cadavrul unui intrus timp de 15 ani în casă. Erau folosite peste 70 de odorizante pentru a ascunde mirosul

Un australian a ucis un intrus, ca mai apoi să îi ţină cadavrul în casă timp de 15 ani. Omul a folosit peste 70 de odorizante de cameră pentru a masca mirosul.

de Redactia Observator

la 20.05.2021, 13:41

Un australian a stat cu cadavrul unui intrus timp de 15 ani în casă
Un australian a stat cu cadavrul unui intrus timp de 15 ani în casă - Profimedia Images

Timp de aproape 15 ani, cadavrul mumificat al lui Shane Snellman a rămas închis într-un dormitor întunecat al unei case deţinută de un australian înstărit, înconjurat de aproape 70 de odorizante. În tot acest timp, rezidentul casei şi implicit deţinătorul unei averi considerabile şi-a continuat activitatea obişnuită. 

De la descoperirea cadavrului în locuinţa lui Bruce Roberts, misterul crimei a cuprins orașul. Și, în cele din urmă, s-a făcut lumină asupra cazului, joi, când legistul de stat, Derek Lee, și-a prezentat concluziile.

Domnul Lee a constatat că domnul Snellman, un infractor care consuma substanţe interzise și care avea o lungă istorie a arestărilor, a murit în urma unei răni provocate de o armă, în octombrie 2002. Legistul a concluzionat că cea mai probabilă explicație a fost că a încercat să pătrundă în casa domnului Roberts, dar a fost prins într-o ambuscadă. 

''(Dovezile) sugerează cu tărie că nu a existat nicio ocazie ca ei să se întâlnească înainte de moartea domnului Snellman. Este foarte puțin probabil ca domnul Roberts să-l fi invitat de bunăvoie pe domnul Snellman în casa sa'', a mai afirmat domnul Lee.

Pe acelaşi subiect

Cadavrul a fost descoperit din pură întâmplare

Avea 39 de ani când a murit, iar trupul său nu a mai fost găsit încă 15 ani din acel moment. Cadavrul său a fost descoperit ca urmare a unui lanț bizar de evenimente care a început cu moartea domnului Roberts din cauze naturale, la mijlocul anului 2017. Corpul domnului Roberts a fost descoperit pe 21 iulie 2017, prăbușit peste un aparat de încălzit, cu arsuri la nivelul feţei, umerilor şi pieptului. 

Chiar și atunci, trupul domnului Snellman nu a fost descoperit. A mai trecut aproape un an după moartea domnului Roberts. Erau grămezi de cutii, hârtie, pungi goale, ziare și alte gunoaie stivuite din podea şi până în tavan, cu o potecă mică făcute printre ele pentru a se deplasa.

În grădina lui era vegetația crescută, ferestrele erau acoperite și închise cu cuie, cu sârmă ghimpată în jurul perimetrului. De asemenea, se știa că punea cutii în jurul peluzei, ca mijloc de a-i avertiza pe posibilii intruşi, potrivit The Australian

Se pare că el a moștenit un milion de dolari în acțiuni, casa în care locuia și, în momentul morții sale, avea aproape 700.000 de dolari în bancă, în ciuda faptului că nu a lucrat niciodată. Cei care au fost angajaţi pentru a face curăţenie înainte ca locuinţa să fie vândută au făcut cumplita descoperire. De asemenea, în interiorul casei au fost descoperite 13 arme, dar nu se ştie care dintre ele i-a cauza rana fatală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un australian a ţinut cadavrul unui intrus timp de 15 ani în casă. Erau folosite peste 70 de odorizante pentru a ascunde mirosul