Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a împuşcat mortal cumnata, după o ceartă din cauza rufelor, în SUA: ''Am făcut un lucru oribil''

Un bărbat din Oregon şi-a împușcat cumnata, duminică dimineață, după o ceartă care a ajuns să escaladeze. Potrivit poliţiei, discuţiile ar fi început de la rufe.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 19.05.2021, 09:52

Un bărbat şi-a împuşcat mortal cumnata, după o ceartă din cauza rufelor, în SUA
Un bărbat şi-a împuşcat mortal cumnata, după o ceartă din cauza rufelor, în SUA - Portland Police Bureau; MCDC

Ofițerii au ajuns la locul incidentului, la ora 8:34 dimineața, pentru a o găsi pe Alexandra Arb-Bloodgood, în vârstă de 29 de ani, moartă în casa ei din North Portland, după o lovitură la cap, conform documentelor instanței.

Poliția l-a arestat pe Shane Finnell, în vârstă de 25 de ani, și l-a acuzat de crimă de gradul al doilea și de utilizare ilegală a unei arme. Când i-a întâlnit pe ofițeri pe peluza din față a casei, Finnell le-ar fi spus: ''Am făcut un lucru oribil'', înainte de a fi luat în custodie.

Fratele lui Finnell, Jordan Arb, ar fi spus polițiștilor că împușcătura a avut loc după ce cei doi s-au certat cu privire la rufe. După discuţia în contradictoriu, Finnell ar fi mers în spatele lui Arb-Bloodgood cu un revolver și a împușcat-o în ceafă, în timp ce stătea pe un scaun, în curtea din spate a casei sale.

Un vecin a auzit împuşcătura şi a ieşit să vadă ce s-a întâmplat

Pe acelaşi subiect

Un vecin a declarat polițiștilor că a auzit o singură împușcătură înainte de a se uita afară pentru a-l vedea pe Finnell stând de-a lungul străzii, arătându-se supărat și aruncându-și brațele în aer, în semn de nemulţumire.

Când omul l-a întrebat pe Finnell ce s-a întâmplat, acesta i-a spus că a împușcat-o pe soția fratelui său. Matt Bloodgood, fratele lui Arb-Bloodgood, este încă în stare de șoc: ''Ceva care nu ar trebui să se întâmple niciodată nimănui. Era o persoană grozavă​''.

Biroul de Poliție din Portland a raportat că acesta a fost al 32-lea caz de omucidere din oraș, doar în acest an, conform statisticilor privind criminalitatea, notează Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a împuşcat mortal cumnata, după o ceartă din cauza rufelor, în SUA: ''Am făcut un lucru oribil''