Antena Meniu Search
x

Un avion al armatei sârbe s-a prăbuşit, în apropiere de Belgrad. IMAGINI cu momentul impactului cu solul

Un avion al armatei sârbe s-a prăbuşit vineri în estul ţării, cei doi piloţi pierzându-şi viaţa în accident, a comunicat Ministerul Apărării, transmite AFP.

Un avion al armatei sârbe s-a prăbuşit vineri în estul ţării, cei doi piloţi pierzându-şi viaţa în accident, a comunicat Ministerul Apărării, transmite AFP.

Avionul de antrenament de tip Super Galeb G-4 s-a prăbuşit, din motive necunoscute, în apropierea satului Slatina, la circa 50 km sud-vest de Belgrad. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Aparatele Super Galeb G-4, de fabricaţie locală, sunt destinate în principal antrenamentului piloţilor, dar pot fi utilizate şi în misiuni de luptă.

Ministerul Apărării a ordonat unei comisii de anchetă să stabilească circumstanţele producerii accidentului, al şaselea în care a fost implicat un avion militar sârb începând din 2006. Bilanţul total al victimelor este de şase morţi - cinci piloţi şi un militar la sol.

Cel mai grav accident din ultimii 20 de ani a avut loc în 2015, când şapte oameni - patru membri de echipaj, doi medici şi un bebeluş - au fost ucişi când un elicopter al armatei, aflat într-o misiune medicală de transport, s-a prăbuşit în apropiere de Belgrad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un avion al armatei sârbe s-a prăbuşit, în apropiere de Belgrad. IMAGINI cu momentul impactului cu solul