Antena Meniu Search
x

Foto Un băiat de 12 ani a împușcat mortal un hoț înarmat care îi amenința mama, în SUA

Un băiețel de 12 ani a împușcat mortal un hoț înarmat care i-a abordat mama pe stradă și a forțat-o să-i deschidă ușa la casă, în Louisiana, SUA. Copilul nu va răspunde penal pentru crimă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.07.2021, 12:02

Un băiat de 12 ani a împușcat mortal un hoț înarmat care îi amenința mama, în SUA
Un băiat de 12 ani a împușcat mortal un hoț înarmat care îi amenința mama, în SUA - Facebook/Ascension Paris PD

Brad LeBlanc, în vârstă de 32 de ani, era înarmat cu un pistol când a abordat o femeie în afara casei sale din Louisiana, pe 30 iunie, și a forțat-o să intre în casă.

Băiatul de 12 ani și-a apărat mama de hoțul care o amenința cu un pistol

LeBlanc s-a luptat cu femeia și băiatul ei de 12 ani, despre care autoritățile spun că se temea pentru viața mamei sale. La un moment dat, copilul a pus mâna pe o pușcă de vânătoare pe care o avea în casă și l-a împușcat mortal pe agresor, scrie The Sun.

Atât mama, cât și fiul ei, au rămas sub anonimat pe durata cercetărilor și este de așteptat că băiatul de 12 ani să nu răspundă penal pentru crimă. Un procuror local va stabili dacă împușcătura a fost justificată, la finalul anchetei.

Pe acelaşi subiect

Băiatul de 12 ani va primi consiliere, după crimă

Alte două persoane, Jonathon Barker din Clinton și Jennifer Bond din Ethel, au fost, de asemenea, puse sub acuzare în legătură cu incidentul, pentru efracție agravată și răpire.

Mama copilului a făcut demersuri ca cel mic să primească consiliere. "Mama înțelege că băiatul va avea nevoie de un tratament și trebuie să vorbească cu un psiholog care să-l ajute să înțeleagă că este o persoană foarte normală care a fost pusă într-o situație anormală”, au anunțat anchetatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un băiat de 12 ani a împușcat mortal un hoț înarmat care îi amenința mama, în SUA