Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 3 ani şi-a salvat mama, după ce a învăţat din desene cum să sune la ambulanţă. Femeia rămăsese inconştientă pe podea, în Anglia

Propriul ei copil a fost îngerul salvator pentru o femeie din Marea Britanie. Băieţelul de trei ani a reuşit să sune la ambulanţă, după ce învăţase acest lucru din desenele animate.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 19.11.2021, 11:55

Desenele animate l-au ajutat să îşi salveze mamaa
Desenele animate l-au ajutat să îşi salveze mamaa - Shutterstock

Copilul, care este fan al unui desen animat în care apr o maşină de poliţie, o ambulanţă şi o maşină de pompieri, a învăţat de-a lungul timpului cum trebuie să acţioneze atunci când cineva este în pericol. Pentru mama micuţului, acest lucru a făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte, scrie The Sun.

Când cel mic a observat că femeia a rămas inconştientă pe podea, după ce căzuse pe scări,a pus mâna pe telefon şi a format numărul de urgenţă pe care îl văzuse în desenele de pe YouTube.

Desenele animate care au făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte

Thomas Boffey s-a cățărat apoi peste o portiţă aflată în capătul scărilor și i-a lăsat pe medicii de pe ambulanţă să intre în casa lor pentru a-i salva mama. Kayleigh Boffey a fost tratată la spital pentru leziuni la genunchi, glezne, umăr și șold, dar acum se recuperează acasă, alături de „mini-supereroul” ei. "Sunt extrem de mândră de el – a fost uimitor că știa ce să facă și nu s-a speriat”

Nu s-a speriat, iar acest lucru este datorat şi celor din dispecerat, care au făcut bine să-l mențină pe băiat calm, şi să construiască o relație pentru a putea obține informațiile de care aveau nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un băieţel de 3 ani şi-a salvat mama, după ce a învăţat din desene cum să sune la ambulanţă. Femeia rămăsese inconştientă pe podea, în Anglia