Antena Meniu Search
x

Video Un băiețel de 7 ani şi-a salvat sora mai mică dintr-un incendiu, în SUA. ”Mi-a fost frică, dar nu voiam să moară!”

Un băiețel de șapte ani din SUA și-a salvat sora de nici doi ani sărind pe o fereastră în casa cuprinsă de flăcări și luând-o în grabă din pătuțul în care dormea liniștită. „Nu am vrut ca sora mea să moară”, a explicat ulterior băiețelul din Tazewell, Virginia.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 20.12.2020, 17:56

Un băiețel de 7 ani şi-a salvat sora mai mică dintr-un incendiu, în SUA
Un băiețel de 7 ani şi-a salvat sora mai mică dintr-un incendiu, în SUA - Hepta-imagine ilustrativa
  • Părinții copiilor au simțit miros de fum în toiul nopții.
  • Fiul de șapte ani a contribuit la salvarea surorii sale, de nici doi ani, din flăcările care au cuprins întreaga casă.

Părinții Nicole și Chris Davidson au simțit miros de fum în toiul nopții și s-au grăbit să-i scoată copiii afara din casă, în siguranță. 

„Soțul meu a luat extinctorul încercând să câștige timp ca să salvăm copiii, iar eu i-am luat pe băieți pentru că ei erau cei mai apropiați de foc”, a povestit Nicole Davidson.

Însă flăcările din sufragerie au împiedicat-o să ajungă și la dormitorul în care dormea ​​fiica ei de 22 de luni, scrie wvlt.tv.

Odată ce părinții și cei doi copii au ieșit în siguranță afară, femeia povestește că soțul ei l-a ridicat rapid pe fiul cel mare, Eli, de șapte ani, la fereastra dormitorului în care se afla sora lui și i-a cerut să o ia repede din pătuț.

Eli a sărit pe o fereastră să ajungă la sora lui

Chiar dacă era speriat, a intrat în dormitor și a luat-o repede din pătuț, apoi a venit cu ea la fereastră.

Eli a spus că și-a lăsat temerile deoparte și s-a concentrat exclusiv pe salvarea surorii sale.

„Tata a spart fereastra și apoi i-am spus că nu pot să fac asta, de două ori, dar după i-am spus: ”Am luat-o, tati!”. Și când am coborât de pe fereastră am spus că mi-a fost frică, dar nu voiam să moară sora mea”, spune Eli.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incendiu, dar casa a fost distrusă în totalitate. Familia s-a mutat acum la o rudă care locuiește în apropiere.

Anchetatorii nu au stabilit încă o cauză oficială, dar este suspectat un incendiu electric.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un băiețel de 7 ani şi-a salvat sora mai mică dintr-un incendiu, în SUA. ”Mi-a fost frică, dar nu voiam să moară!”