Antena Meniu Search
x

Un bărbat a agresat doi angajaţi ai unui centru de vaccinare din Germania. A vrut să i se elibereze certificatul de vaccinare, dar fără să se imunizeze

Un bărbat a rănit doi membri ai unei echipe de vaccinare împotriva coronavirusului în oraşul german Gera. El le-a cerut fără succes să îi dea un certificat de vaccinare, însă fără să se imunizeze, relatează News.ro.

de Redactia Observator

la 04.09.2021, 22:03

Centru de vaccinare anti-covid
Centru de vaciinare- imagine ilustrativă - Profimedia

O agenţie de ştiri din Germania a raportat că bărbatul, a cărui identitate nu a fost încă făcută publică a atacat și rănit o asistentă medicală și un asistent în timpul unui proces de vaccinare, într-un centru comercial, sâmbătă, în orașul estic Gera.

Poliția a spus că bărbatul a mers la echipa de vaccinare mobilă, iar după a refuzat să se vaccineze a devenit violent pentru că nu a primit un certificat de vaccinare. Cei doi membri ai echipei, care au fost răniţi au fost transportaţi la spital pentru a lise acorda îngrijiri medicale, dar au fost externaţi ulterior. Atacatorul a fost reținut ulterior de polițiști.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a agresat doi angajaţi ai unui centru de vaccinare din Germania. A vrut să i se elibereze certificatul de vaccinare, dar fără să se imunizeze