Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a supravieţuit miraculos, după ce a fost atacat de rechin: "L-a lovit cu pumnul în față. I-a dat un pumn în nas"

Un bărbat de 46 de ani atacat de rechin a supraviețuit după ce a lovit peștele în față cu pumnii. A fost mușcat de mai multe ori, dar a supravieţuit şi a fost scos din apă de câțiva martori. Incidentul s-a produs pe o plajă din California.

de Larisa Andreescu

la 04.06.2024 , 16:46

- Shutterstock

Victima, în vârstă de 46 de ani, a fost mușcată de trunchi, de brațul stâng și de mână la aproximativ 90 de metri de țărm. A suferit răni semnificative, dar care nu îi pun viața în pericol, spun medicii.

O prietenă, Jenna Veal, se afla în spatele victimei atunci când a fost atacată și a declarat pentru Sky News, că a auzit ţipetele după ajutor.

"L-a lovit cu pumnul în față. I-a dat un pumn în nas", a declarat ea pentru TODAY. "Știu că avea o tăietură pe mână de la un dinte de rechin".

Articolul continuă după reclamă

Supravieţuire miraculoasă după ce a fost atacat de rechin

Pe acelaşi subiect

Martorii au reuşit să-l scoată din apă, iar un medic care trecea prin zonă a intervenit şi i-a oferit primul ajutor. Bărbatul a rămas conştient, iar doctorii spun că se află în afara oricărui pericol acum. Rămâne însă internat pentru tratament.

Incidentul s-a produs lângă San Diego, iar martorii au relatat că victima a lovit de mai multe ori rechinul în față.

În zona în care s-a produs incidentul sunt numeroși rechini. Totuși, atacurile asupra oamenilor sunt destul de rare, anunță specialiștii.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Un bărbat a supravieţuit miraculos, după ce a fost atacat de rechin: "L-a lovit cu pumnul în față. I-a dat un pumn în nas"