Antena Meniu Search
x

Un bărbat a vrut să traverseze apa, din Miami până în Bermuda, într-un balon cu aer

O aventură excentrică a eşuat în largul coastelor americane. Un bărbat a încercat să alerge pe apă, din Miami până în Bermuda, într-un într-un balon cu aer

Vezi și

O aventură excentrică a eşuat în largul coastelor americane. Un bărbat a încercat să alerge pe apă, din Miami până în Bermuda, într-un  într-un balon cu aer

Într-un balon gonflabil transformat în vehicul pe apă chiar de el, iranianul Reeza Baluchi îşi propusese să atingă un ţel. Să străbată cei 1.600 de kilometri ce despart Miami de Bermuda pentru a strânge bani în scop caritabil şi a-i inspira pe cei care visează la un viitor mai bun.

Aparatul funcţionează pe principiul roţilor pentru hamsteri. Şi, chiar dacă iranianul s-a antrenat luni bune înainte de a pleca în marea călătorie, forţele l-au lăsat ieri dimineaţă. Reeza Baluchi a cerut ajutorul pazei de coastă la trei zile după ce tot el i-a refuzat. Un elicopter l-a luat de pe apă şi l-a dus la cel mai apropiat spital.

Nu a fost prima călătorie a iranianului în balonul gonflabil creat chiar de el. La începutul anului, a străbătut distanţa dintre Newport Beach şi insula Catalina, de doar 35 de kilometri însă. De această dată însă, batoanele proteice şi băuturile energizante pe care le-a avut asupra lui nu au reuşit să îi dea suficientă energie. Promite însă că nu va renunţa şi imediat ce se va pune din nu pe picioare va începe iar antrenamentele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a vrut să traverseze apa, din Miami până în Bermuda, într-un balon cu aer