Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un bărbat care a abuzat un bebeluș de 2 luni, în 1988, ar putea fi acuzat de crimă după ce victima lui a murit la 34 de ani, din cauza rănilor

Un bărbat din Indiana, Statele Unite, ar putea fi acuzat de crimă după moartea unui tânăr de 34 de ani, pe care l-a abuzat atunci când era doar un bebeluș, în 1988. Victima lui a trăit 34 de ani imobilizat la pat, din cauza rănilor suferite.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.02.2022, 10:01

Autoritățile din Indianapolis au declarat că Patrick Mitchell a murit în urma rănilor suferite pe când avea doar două luni de viață. În urma atacului, acesta a rămas cu leziuni cerebrale grave și a trăit imobilizat la pat timp de aproape 34 de ani.

Agresorul lui Patrick este John Coleman, care la momentul comiterii faptei avea 22 de ani. El a fost condamnat atunci la închisoare pentru vătamare corporală gravă, însă acum ar putea fi acuzat de omor, scrie Kansas City Star.

Patrick Mitchell a fost abuzat în 1988 și a rămas cu leziuni cerebrale în urma atacului

Patrick Mitchell a fost găsit în stare gravă în 1988, când avea doar două luni de viață. Patrick a murit din cauza acelor răni sâmbătă, 12 februarie, la 34 de ani, potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție Metropolitană din Indianapolis. Deși fapta a avut loc în copilărie, poliția spune că moartea lui poate fi considerată omucidere.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ancheta inițială, care a avut loc în urmă cu mai bine de trei decenii, a dus la arestarea lui John Coleman, care avea 22 de ani la acea vreme, a spus poliția. El a fost condamnat pentru vătămare corporală gravă și și-a ispășit pedeapsa în cadrul Departamentului de Corecție din Indiana, se arată într-un comunicat.

Tânărul abuzat în copilărie a murit la 34 de ani

Acum, poliția spune că departamentul investighează și intenționează să deschidă un nou dosar pentru a determina dacă Coleman poate fi acuzat pentru ceea ce medicul legist spune că este acum omucidere.

Este posibil ca Parchetul să respingă acuzațiile suplimentare, invocând o clauză din Al Cincilea Amendament al Constituției SUA care interzice ca persoanele să fie urmărite penal de mai multe ori pentru aceeași infracțiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un bărbat care a abuzat un bebeluș de 2 luni, în 1988, ar putea fi acuzat de crimă după ce victima lui a murit la 34 de ani, din cauza rănilor