Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Chicago, arestat pentru că a jefuit acelaşi magazin de 11 ori în 5 luni

Un bărbat din Chicago a fost arestat pentru că a jefuit acelaşi magazin de 11 ori în 5 luni. Suspectul riscă 12 acuzaţii de furt, dintre care 11 au avut loc la acelaşi magazin între decembrie şi aprilie, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 19.04.2023 , 09:18

Un bărbat din Chicago, arestat pentru că a jefuit acelaşi magazin de 11 ori în 5 luni
- Profimedia - imagine ilustrativă

Poliţia din Chicago, Illinois, a arestat luni un bărbat care ar fi jefuit aceeaşi afacere retail de 11 ori între decembrie 2022 şi aprilie 2023. Oficialii Departamentului de Poliţie din Chicago au declarat într-un comunicat de presă că Donte Elbert, 36 de ani, din Chicago a fost arestat pe West Belmont Avenue.

Cum a fost prins

„A fost luat în custodie deoarece a încercat să treacă de ultimul punct de vânzare… fără să plătească marfa”, a declarat un reprezentant al Departamentului de Poliţie din Chicago pentru Fox News. Reprezentantul a adăugat că personalul de la magazinul pe care Elbert l-a jefuit de 11 ori, care se află la blocul 3200 din strada N. Clark, a semnat plângeri oficiale, care au dus la arestarea acestuia.

Articolul continuă după reclamă

Elbert ar fi furat, de asemenea, mărfuri dintr-o locaţie diferită de pe blocul 3200 din N. Broadway. El se confruntă acum cu nouă acuzaţii de infracţiune de furt de mărfuri retail de mai puţin de 300 USD, trei acuzaţii de infracţiune pentru furt de marfă cu o valoare mai mare de 300 USD şi o acuzaţie contravenţională de încălcare penală.

Poliţia nu a răspuns la întrebările referitoare la faptul dacă consideră că Elbert are legătură cu alte furturi. Detectivii din Chicago continuă să investigheze acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Stiri externe » Un bărbat din Chicago, arestat pentru că a jefuit acelaşi magazin de 11 ori în 5 luni