Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Noua Zeelandă, căutat de poliție, a închiriat un elicopter pentru a se preda

Un bărbat din Noua Zeelandă, acuzat de vătămare, care se ascundea de poliție în orășelul North Otago, a închiriat un elicopter pentru a ajunge la o secție de poliție, unde s-a și predat, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 29.05.2021, 10:24

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Un bărbat, care se ascundea de autorități de aproape cinci săptămâni, a închiriat un elicopter pentru a ajunge la o secție de poliție, unde s-a și predat. James Bryant era acuzat de vătămare.

Fugarul a declarat presei locale că cele cinci săptămâni petrecute în orășelul North Otago au fost „grozave”, dar a sosit timpul să plece „din mijlocul pustiului”. Bryant a închiriat un elicopter pentru a ajunge la secția de poliție și a se preda.

Fugarul a fost ajutat de activistul pentru drepturile deținuților Arthur Taylor s-a ocupat de acest lucru. Înainte de a ajunge în spatele gratiilor, bărbatul a primit și o masă copioasă formată din stridii șampanie.

„A fost prima lui masă decentă din ultimele săptămâni”, a declarat Arthur Taylor.

James Bryant se confruntă cu mai multe acuzații, printre care asalt cu o armă de foc, rănirea unei persoane cu intenție și postarea online de conținut dăunător. Bărbatul și-ar fi plătit singur zborul, declarând că a vrut să se predea "cu stil".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat din Noua Zeelandă, căutat de poliție, a închiriat un elicopter pentru a se preda