Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un barbat din Statele Unite a salvat o familie de la o moarte sigura

Un barbat din Statele Unite a devenit erou dupa ce a salvat o familie de la o moarte sigura. Oamenii s-au trezit in mijlocul unui rau, ajuns in urma unui incident rutier.

de Redactia Observator

la 08.04.2013 , 08:52

Singurul care a suferit rani grave a fost soferul, care a ramas blocat cu capul in jos, in timp ce apa navalea in masina. A urmat o lupta contracronometru pentru salvarea vietii acestuia.

Martorii spun ca masina a iesit de pe autostrada 50, a lovit o borna, a mutat-o cu aproape doi metri, a lovit un copac, au fost proiectati in aer, s-au lovit de bolovani inainte ca masina, in care se afla o familie cu cinci membri, sa fie proiectata in aer.

Masina a aterizat in mijlocul unui rau din statul California, pe partea pasagerului.

Vezi și

La momentul producerii incidentului, un barbat se dadea cu caiacul pe apele involburate. A vazut intreaga intamplare si a sarit in ajutorul familiei.

Cei trei copii ai familiei au fost imediat scosi dintre fiare si dusi la mal. In acest timp, tatal lor se lupta pentru a ramane in viata. In urma impactului, centura de siguranta i s-a blocat, iar barbatul a ramas atarnat cu capul in jos si risca sa se inece. Sotia sa l-a ajutat sa isi tina capul deasupra apei.

“Mi-era teama ca daca ii tai centura de siguranta, va muri in fata mea si a sotiei sale si a celor trei copii ai sai”, a spus Mark Divittorio, salvatorul familiei.

O masina a pompierilor se afla intamplator prin zona si a reusit sa ajunga la sofer in doar trei minute, fata de minimum 15 minute, cat ar fi facut un alt echipaj pe drum.

“I-am pus o vesta de salvare sub cap si umeri pentru a il ajuta sa isi tina capul la suprafata in timp ce noi taiam plafonul”, a explicat Mike Pott, pompier.

Totul s-a intamplat in apele rece ca gheata. Cei cinci au fost transportati de urgenta la spital, insa doar tatal a suferit rani grave. Medicii au reusit sa ii salveze viata si se afla acum in afara oricarui pericol.

A vrut sa traiasca, a vrut sa fie alaturi cu familia sa”, spune Divittorio, cel care i-a ajutat pe oamenii din masina. Barbatul care i-a salvat este vazut drept erou in randul membrilor comunitatii din zona.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Un barbat din Statele Unite a salvat o familie de la o moarte sigura