Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din SUA a supravieţuit miraculos după o căzătură de la etajul nouă. S-a prăbuşit peste o maşină parcată în faţa blocului

Caz inexplicabil în Statele Unite: un bărbat a căzut de la etajul nouă al unui bloc dar, ca prin minune, s-a ales doar cu un braţ fracturat. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 08.10.2021, 14:14

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în plină zi, la Jersey City, o suburbie a metropolei New York. Individul a căzut peste o maşină parcată pe care a distrus-o. Trecătorii au fost uimiţi să-l vadă ridicându-se din caroseria strivită. A spus doar "Ce s-a întâmplat?" înainte de a se prăbuşi pe trotuar, copleşit de durere.

Dus la spital, el a refuzat să-şi dezvăluie numele. Anchetatorii încearcă acum să-i stabilească identitatea şi să afle cum a ajuns să cadă sau poate să sară de la etaj, de la o înălţime de aproximativ 30 de metri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat din SUA a supravieţuit miraculos după o căzătură de la etajul nouă. S-a prăbuşit peste o maşină parcată în faţa blocului