Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat este acuzat că a detonat 37 de kilograme de explozibil la o petrecere, în SUA: ''Ne-au căzut fotografiile de pe pereți''

Un bărbat din New Hampshire a fost acuzat de poliţie, după ce o petrecere de dezvăluire a genului copilului a căpătat o turnură neaşteptată. Se pare că omul a folosit aproape 37 de kilograme de explozibil. Materialul a fost aruncat într-o carieră de piatră. Ca urmare, casele din două oraşe au fost zguduite serios în urma şocului.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 19.05.2021, 10:58

Un bărbat este acuzat că a detonat aproape 37 de kilograme de explozibil la o petrecere, în SUA
Un bărbat este acuzat că a detonat aproape 37 de kilograme de explozibil la o petrecere, în SUA - Google; Profimedia Images

Anthony Spinelli a fost acuzat luni de conduită necorespunzătoare în urma petrecerii de dezvăluire a genului pentru un băiețel din Kingston, un oraș aflat nu departe de granița cu Massachusetts. Incidentul a avut loc luna trecută.

Poliția din Kingston a primit un număr semnificativ de apeluri la 911. Proprietarii caselor se declarau îngroziți în urma exploziei puternice din data de 20 aprilie. Poliţia a mers la faţa locului să vadă despre ce este vorba, moment în care familia responsabilă a recunoscut că este vorba despre o petrecere unde au fost utilizate mai multe materiale pirotehnice. 

Spinelli, al cărui nume nu a fost făcut public la acea vreme, a fost acuzat că a provocat alarmarea publică în conformitate cu legea de conduită din New Hampshire. Nu este clar dacă Spinelli este viitorul tată.

Poliția a spus că familia a considerat că respectiva cariera de piatră va fi cel mai sigur loc pentru a arunca materialul exploziv. Nicio persoană nu a fost rănită. Forța exploziei, care a fost resimțită în mai multe orașe din Massachusetts, i-a determinat pe unii să speculeze că zgomotul a fost cauzat de un cutremur.

Pe acelaşi subiect

Şocul a fost surprins de camerele de supraveghere

Imaginile video de la o cameră de supraveghere au arătat tremuratul vizibil ca urmare a exploziei. Locuitorii s-au plâns că fundațiile casei lor au fost deteriorate, după ce undele de șoc au zguduit proprietățile chiar pe o rază de 20 de mile. 

''Ne-au căzut fotografiile de pe pereți. Suntem pregătiţi pentru orice prostie, dar parcă asta a fost extrem.'' Alții s-au plâns că explozia le-a afectat conductele de apă, conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat este acuzat că a detonat 37 de kilograme de explozibil la o petrecere, în SUA: ''Ne-au căzut fotografiile de pe pereți''