Antena Meniu Search
x

Un bărbat înarmat cu două cuţite a omorât cel puţin 2 oameni şi a rănit alţi 23, într-un spital din China. Scenele cumplite au fost filmate

Cel puțin doi morți și 23 de răniți în urma unei agresiuni prin înjunghiere într-un spital din China. Un bărbat îmbrăcat în negru, cu două cuţite în mâini, a atacat mai mulţi oameni. Momentul a fost filmat.

de Redactia Observator

la 07.05.2024, 15:25

- Shutterstock

Atacul cu cuțitul a avut loc în zorii zilei de marți, la Spitalul Popular Zhenxiong din provincia Yunnan, conform presei de stat. Cel puțin 23 de persoane au fost rănite în urma atacului, iar cel puțin două au murit, dar rapoartele au precizat că cifrele nu sunt definitive.

Imaginile publicate de publicația chineză The Paper arată un bărbat îmbrăcat în negru, care părea să mânuiască un cuțit în fiecare mână. Un alt bărbat stă în fața lui în acea imagine. Imaginile difuzate de The Paper arată, de asemenea, mașini de poliție și cel puțin 12 polițiști în fața spitalului. Intrarea în parcarea spitalului a fost, de asemenea, izolată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor surse, individul ar fi fost arestat, însă autorităţile nu au oferit nicio confirmare în acest sens. 

Incidentul nu este unul singular

Armele sunt interzise în China, dar în ultimii ani, țara a fost martoră la o serie de atacuri cu arme albe. În luna august a anului trecut, două persoane au fost ucise și alte șapte rănite după ce un bărbat cu antecedente de boli mintale a atacat oameni cu un cuțit într-un cartier rezidențial din Yunnan, relatează Mediafax.

În luna iulie a aceluiași an, șase persoane, inclusiv trei copii, au fost ucise într-o grădiniță înjunghiată în provincia sud-estică Guangdong.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Un bărbat înarmat cu două cuţite a omorât cel puţin 2 oameni şi a rănit alţi 23, într-un spital din China. Scenele cumplite au fost filmate