Antena Meniu Search
x

Un britanic a fost testat pozitiv timp de 305 zile. Soţia i-a pregătit înmormântarea de cinci ori: "Am făcut pace cu toţi. Acum, mi-aş fi dorit să-mi ţin gura"

Un britanic a fost testat pozitiv cu coronavirus de atât de multe ori încât soţia i-a pregătit înmormântarea de cinci ori.

de Redactia Observator

la 24.06.2021, 15:39

Un britanic a fost testat pozitiv timp de 305 zile. Soţia i-a pregătit înmormântarea de cinci ori: "Am făcut pace cu toţi. Acum, mi-aş fi dorit să-mi ţin gura"
- Profimedia

Dave Smith, în vârstă de 72 de ani, a fost testat pozitiv mai bine de 10 luni. 305 zile mai exact. Potrivit The Guardian, cazul său i-a şocat pe medici care vor prezenta un raport în cadrul Congresului European de Microbiologie Clinică şi Boli Infecţioase din luna iulie. Medicii spun că Smith, fost instructor auto, a stabilit un record: e persoana care a avut COVID-19 pentru cea mai îndelungată perioadă de timp, consemnată de literatura de specialitate.

Dave Smith a fost internat prima data în luna mai a anului trecut. A fost externat 8 zile mai târziu, dar s-a tot reîntors în spital pentru că testele indicau faptul că nu a scăpat de infecţia cu coronavirus.

Britanicul a declarat că s-a gândit în numeroase rânduri că nu va reuşi să treacă peste această perioadă. Şi-a chemat rudele şi prietenii pentru a-şi lua rămas bun, iar soţia chiar i-a pregătit înmormântarea.

"Ori de câte ori mi-a fost rău, m-am simţit la un pas de moarte. Soţia mea a început de cinci ori să-mi organizeze înmormântarea. Mi-am chemat toţi membrii familiei să fac pace cu ei. Acum mi-aş fi dorit să-mi ţin gura", a declarat Dave Smith pentru The Guardian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un britanic a fost testat pozitiv timp de 305 zile. Soţia i-a pregătit înmormântarea de cinci ori: "Am făcut pace cu toţi. Acum, mi-aş fi dorit să-mi ţin gura"