Antena Meniu Search
x

Un britanic a murit, alte șase persoane au fost rănite grav după ce un iaht s-a lovit de stânci, în Italia

Un britanic a murit și șase persoane au fost rănite după ce un iaht s-a lovit de stânci în largul coastelor italiene, potrivit Sky News.

de Redactia Observator

la 01.08.2022, 22:23

Iaht
Un britanic a murit, alte șase persoane au fost rănite grav după ce un iaht s-a lovit de stânci, în Italia - Profimedia

Autoritățile cred că iahtul „Amore" naviga în paralel cu o altă ambarcațiune când, din motive neclare, a virat brusc și s-a lovit de stânci.

Proprietarul ambarcaţiunii a făcut infarct

Un britanic a murit și șase persoane au fost rănite după ce iahtul a eșuat pe stânci în largul coastei italiene. Proprietarul în vârstă de 63 de ani al ambarcațiunii a suferit un atac de cord după ce vasul a avut accidentul în apropierea stațiunii balneare din Sardinia, Porto Cervo, duminică seara, potrivit presei italiene.

Bărbatul a fost aruncat peste bord și, ulterior, a fost scos din apă de o ambarcațiune sub pavilion maltez care se afla în apropiere. Cu ajutorul gărzii de coastă, victima a fost preluată de personalul medical, dar nu a mai putut fi salvată. Celelalte șase persoane care se aflau la bordul navei au fost salvate de o a treia ambarcațiune. Patru persoane au fost duse la urgențe, două în stare gravă, potrivit presei italiene.

Epava vasului „Amore" a fost găsită pe jumătate scufundată și a fost recuperată de autorități.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un britanic a murit, alte șase persoane au fost rănite grav după ce un iaht s-a lovit de stânci, în Italia