Antena Meniu Search
x

Video Un câine și-a așteptat timp de o lună stăpânul mort de Covid, în fața unui spital din Mexic

Un câine a impresionat angajații unui spital din Mexic după ce a petrecut o lună de zile dând târcoale unității medicale din Tamaulipas și așteptându-și în zadar stăpânul bolnav de Covid să îl ia acasă. Medicii l-au numit Covito, după boala care i-a ucis însă stăpânul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.01.2021, 16:53

Un câine și-a așteptat timp de o lună stăpânul mort de Covid, în fața spitalului
Un câine și-a așteptat timp de o lună stăpânul mort de Covid, în fața spitalului - Facebook / Sin Frontera
  • Fără să știe că nu va veni niciodată ziua în care își va vedea ființa iubită ieșind pe ușile spitalului, Covito a așteptat zile și nopți în afara unui spital din Nuevo Laredo.
  • După o lună de așteptare, Covito a fost preluat de o asociație pentru drepturile animalelor din Texas.

Fără să știe că nu va veni niciodată ziua în care își va vedea ființa iubită ieșind pe ușile spitalului, Covito a așteptat zile și nopți în afara unui spital din Nuevo Laredo. Povestea lui extrem de tristă a făcut înconjurul lumii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a fost internat în noiembrie în spitalul din orașul Nuevo Laredo, statul Tamaulipas, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. Câinele lui a rămas în fața spitalului să-l aștepte...fără să știe că bărbatul, de fapt a pierit după cinci zile de la internare.

Stăpânul a murit în a cincea zi de spitalizare

Medicii asistentele și ceilalți angajați ai spitalului l-au remarcat pe patrupedul care aștepta răbdător la ușile spitalului și au decis să-l numească Covito, după Covid.

„Acest cățeluș ne oferă multă fericire, ori de câte ori ne vede, ne însoțește din zona Covid la Spitalul General și se întoarce, ne îndrumă întotdeauna, la cinci dimineața el stă la ușa Secției Covid”, a spus managerul spitalului, potrivit explica.co.

După o lună de așteptare, Covito a fost preluat de o asociație pentru drepturile animalelor din Texas. Femeia a mers până Tamaulipas pentru a-l lua pe cățel și pentru a-i oferi șansa unui nou cămin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un câine și-a așteptat timp de o lună stăpânul mort de Covid, în fața unui spital din Mexic