Antena Meniu Search
x

Un ciobănesc german a fost chemat ca jurat de un tribunal american

Dintr-o eroare de sistem, un ciobănesc german a ajuns să fie chemat ca jurat de un tribunal american. Stăpânul patrupedului a primit solicitarea prin poştă, iar acum încearcă să lămurească situaţia.

Vezi și

 Nu există nicio îndoială că IV nu este prieten cu camera de filmat. Iar cu slujba de jurat cu atât mai puţin. Din câte se pare însă, nu ar avea de ales. Numele ciobănescului german apare pe o citaţie care îl cheamă la tribunal pentru a fi jurat într-un caz care se judecă pe 27 mai. Stăpânul câinelui a primit documentul vineri.

Barrett Griner şi-a dat seama despre ce este vorba imediat ce a primit citaţia. Numele lui este Barrett Griner al IV-lea şi obişnuieşte să folosească cifrele. De aceea şi-a numit şi câinele IV, folosind însă literele "I şi V." În Statele Unite, fiecare cetăţean este obligat, prin lege, să depună muncă de jurat. Un computer face însă selecţia.

Chiar dacă ciobănescul german nu va ajunge în boxa juraţilor prea curând, stăpânul lui spune că va avea ce le povesti nepoţilor. Cu doi ani în urmă, un motan pe nume Sal a fost chemat ca membru al juriului în Boston după ce stăpânul l-a declarat membru al familiei la ultimul recensământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un ciobănesc german a fost chemat ca jurat de un tribunal american