Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Un copil de 12 ani, din Texas, a decis să-şi ia viaţa, după ce lockdown-ul l-a făcut să se simtă ''singur şi trist''

Pandemia şi restricţiile la nivel naţional au lăsat urme adânci în sufletele membrilor unei familii din Texas, SUA. Copilul de 12 ani a decis să îşi pună capăt zilelor, deoarece lockdown-ul l-a făcut să se simtă ''singur şi trist''. Băiatul a fost găsit fără viaţă chiar de către sora sa mai mică. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

De Andreea Anghel la 11.02.2021, 08:31
Un copil de 12 ani, din Texas, a decis să-şi ia viaţa, după ce lockdown-ul l-a făcut să se simtă ''singur şi trist''
Hayden fusese foarte afectat când școala sa se închisese în luna martie și detesta să înveţe în regim online - Facebook
  • Un copil din Texas a decis să îşi curme viaţa din cauza restricţiilor impuse de pandemie
  • Băiatul se simţea ''singur şi trist''

Moment terifiant pentru o fetiță de opt ani care și-a găsit fratele mai mare spânzurat în dormitorul său, după ce lockdown-ul l-a făcut să se simtă ''singur şi trist''.

Tatăl lor, Brad Hunstable, în vârstă de 42 de ani, și-a amintit de momentul ''oribil'' în care a încercat să salveze viața fiului său Hayden, în casa familiei din oraşul Aledo, Texas, potrivit dailystar.co.uk.

Bărbatul a spus că sinuciderea s-a întâmplat cu trei zile înainte de cea de-a 13-a aniversare și că ''ar mai fi în viață și astăzi'' dacă nu ar fi fost pandemia şi restricţiile impuse de Covid. El a descris momentul cumplit în care fiica sa cea mai mică, Kinlee, acum în vârstă de nouă ani, l-a găsit pe Hayden, după ce și-a luat viața acasă, anul trecut.

Brad a declarat: "Eram doar eu, Kinlee și Hayden acasă. Fusese o fereastră de 30 de minute de când Hayden urcase la etaj. Atunci fiica mea a fugit și mi-a spus că Hayden s-a spânzurat. Am fugit acolo, l-am lăsat jos și am încercat să-l salvez. Dar nu l-am putut salva. El a plecat. Am trăit ceva oribil în acea zi și nu-i doresc nimănui. Încă mai am coșmaruri."

Familia dă vina pe presiunea pusă de lockdown şi de pandemie

Tatăl a adăugat: "Covid mi-a ucis fiul. Cred că Hayden ar fi în viață și astăzi dacă pandemia de Covid nu s-ar fi întâmplat niciodată".

Hayden fusese foarte afectat când școala sa se închisese în luna martie și detesta să înveţe în regim online. Părintele copilului a adăugat că au fost momente în care a fost îngrijorat de comportamentul băiatului. Acesta ar fi spart două monitoare de calculator, deoarece era frustrat că nu îşi poate vedea prietenii de ziua lui. 

Brad a lansat o organizație pe numele lui Hayden - numită Hayden’s Corner - înființată pentru a încuraja părinții să vorbească cu copiii lor despre sănătatea mintală și despre cum să facă față sentimentelor lor, mai ales în astfel de vremuri potrivnice.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un copil de 12 ani, din Texas, a decis să-şi ia viaţa, după ce lockdown-ul l-a făcut să se simtă ''singur şi trist''