Bianca, o tânără mamă dată dispărută de familie, găsită moartă în pădure, într-un buncăr german din Al Doilea Război Mondial - VIDEO

De Veronica Micu.
Publicat: 22.07.2021, 12:36.
Actualizat: 22.07.2021, 12:51

Luni seară, în jurul orei 22.00, patru tineri care au mers să viziteze un buncăr din Al doilea Război Mondial, aflat în mijlocul unei păduri din Oranienburg, un oraș din landul Brandenburg, Germania, au făcut o descoperire înfiorătoare. O tânără zăcea fără viaţă pe unul dintre coridoarele întunecate.

Bianca, o tânără mamă dispărută de zile întregi, găsită moartă într-un buncăr german din Al Doilea Război Mondial - VIDEO

BILD

Speriaţi, tinerii au alertat imediat poliţia.

În urma verificărilor, oamenii legii au aflat că trupul neînsufleţit găsit în buncăr era al Biancăi S., dată dispărută de familie în urmă cu cinci zile. Ultima dată, fusese văzută în viață joi, de un prieten. După ce s-au despărțit, Bianca nu a mai dat niciun semn de viață. A ratat o întâlnire cu colegii de serviciu, nu a mers să-și ia băiețelul de 5 ani de la grădiniță, iar vineri dimineață nu a ajuns la muncă, așa că familia a dat alarma la 911.

bz-berlin.de

Citește și:

Bianca a fost ucisă, poliția germană caută criminalii

Oficial, poliția a început să o caute pe Bianca de sâmbăta trecută.

"Situația și rănile vizibile din exterior vorbesc despre o omucidere", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Dörte Röhr, pentru publicația germană BZ.

Potrivit procuraturii publice, anchetatorii au găsit bicicleta tinerei, miercuri, la aproximativ 50 - 100 de metri de locul unde a fost găsit cadavrul. Este posibil ca femeia să fi fost ucisă în buncăr sau în apropierea lui, iar trupul fetei să fi fost târât și abandonat acolo.

Până în prezent, însă, nu există nici urmă de criminal. "Nu am reușit încă să identificăm un suspect", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Ancheta este în plină desfășurare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.