Antena Meniu Search
x

Bianca, o tânără mamă dată dispărută de familie, găsită moartă în pădure, într-un buncăr german din Al Doilea Război Mondial - VIDEO

Luni seară, în jurul orei 22.00, patru tineri care au mers să viziteze un buncăr din Al doilea Război Mondial, aflat în mijlocul unei păduri din Oranienburg, un oraș din landul Brandenburg, Germania, au făcut o descoperire înfiorătoare. O tânără zăcea fără viaţă pe unul dintre coridoarele întunecate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.07.2021, 12:51

Speriaţi, tinerii au alertat imediat poliţia.

În urma verificărilor, oamenii legii au aflat că trupul neînsufleţit găsit în buncăr era al Biancăi S., dată dispărută de familie în urmă cu cinci zile. Ultima dată, fusese văzută în viață joi, de un prieten. După ce s-au despărțit, Bianca nu a mai dat niciun semn de viață. A ratat o întâlnire cu colegii de serviciu, nu a mers să-și ia băiețelul de 5 ani de la grădiniță, iar vineri dimineață nu a ajuns la muncă, așa că familia a dat alarma la 911.

bz-berlin.de

Bianca a fost ucisă, poliția germană caută criminalii

Pe acelaşi subiect

Oficial, poliția a început să o caute pe Bianca de sâmbăta trecută. 

"Situația și rănile vizibile din exterior vorbesc despre o omucidere", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Dörte Röhr, pentru publicația germană BZ.

Potrivit procuraturii publice, anchetatorii au găsit bicicleta tinerei, miercuri, la aproximativ 50 - 100 de metri de locul unde a fost găsit cadavrul. Este posibil ca femeia să fi fost ucisă în buncăr sau în apropierea lui, iar trupul fetei să fi fost târât și abandonat acolo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până în prezent, însă, nu există nici urmă de criminal. "Nu am reușit încă să identificăm un suspect", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Ancheta este în plină desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Bianca, o tânără mamă dată dispărută de familie, găsită moartă în pădure, într-un buncăr german din Al Doilea Război Mondial - VIDEO