Tânără româncă din Spania, de negăsit de o săptămână. O prostituată a fost ucisă în același loc din care a dispărut Florina

De Veronica Micu.
Publicat: 14.01.2021, 14:54.
Actualizat: 14.01.2021, 15:31

Florina G, o prostituată româncă în vârstă de 19 ani, este dată dispărută în Spania. Tânăra este de negăsit după ce, în seara zilei de 8 ianuarie, s-a urcat într-o maşină, pe o stradă din Albal, o municipalitate din comuna Horta Sud, Valencia.

Tânără româncă din Spania, de negăsit de o săptămână. O prostituată a fost ucisă în același loc din care a dispărut Florina

levante-emv.com / Hepta

Dispariţia tinerei, care obișnuia să se prostitueze lângă pista Silla din Albal, a mobilizat Garda Civilă din Valencia, care investighează toate ipoteze.

Colega de cameră a fetei a fost cea care a dat alerta la poliţie, după ce Florina nu a mai venit acasă şi nici nu a mai răspuns la telefon.

Potrivit publicaţiei spaniole levante-emv.com, care citează surse din anchetă, există indicii potrivit cărora fata ar fi fost răpită de un client.

Românca s-ar fi urcat în maşina unui client, în seara zilei de 8 ianuarie. În jurul orei 18.00, autoturismul a demarat în trombă şi, de atunci, nimeni nu a mai auzit de Florina.

Una dintre ipoteze ar fi că tânăra a plecat de bunăvoie, pentru că nu mai voia să se prostitueze. Varianta este puţin probabilă, cel puţin din datele anchetei de până acum.

În urmă cu 16 ani, o prostituată a fost ucisă în același loc din care a dispărut Florina

Potrivit unor martori, Florina începuse să fie văzută în zona de lângă pista Silla cu puțin înainte de Crăciun.

"Am fost acolo în fiecare zi. Înainte, era o fată blondă. Apoi, în urmă cu câteva săptămâni, a sosit această tânără, care era brunetă", a declarat un bărbat care muncește în apropiere.

Jurnaliștii spanioli au dezvăluit că din locul de unde a dispărut Florina, o altă prostituată a fost ucisă în urmă 16 ani.

Criminalul nu a fost prins nici până acum.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.