Antena Meniu Search
x

Un cunoscut rapper american a murit la vârsta de 49 de ani. Decesul său, anunțat după două luni

Rapperul american MF Doom a murit la vârsta de 49 de ani, însă soția sa a confirmat vestea abia după două luni, pe contul de Instagram al artistului.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 01.01.2021, 12:41

Rapperul MF Doom apărea întotdeauna pe scenă cu fața acoperită
Rapperul MF Doom apărea întotdeauna pe scenă cu fața acoperită - Instagram
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Soția rapperului a anunțat pe Instagram că rapperul MF Doom a murit pe 31 octombrie 2020. Jasmine a transmis că artistul a fost “un tată și un soț minunat, un partener de afaceri de încredere”, potrivit BBC.

MF Doom, pe numele său real Daniel Dumile, s-a născut la Londra, dar a trait înreaga sa viață la New York. 

Ca adolescent, artistul și-a făcut debutul în formația KMD. După decesul fratelui său, MF Doom s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, povestind că au urmat câțiva ani dificili în care a ajuns aproape falit, locuind pe străzi.

Însă, în 1997 s0a făcut remarcat în cadrul unui eveniment în Manhattan, purtând o pereche de colanți pe față. Ulterior, bărbatul și-a păstrat aonimatul întreaga sa carieră, purtând diverse măști. 

MF Doom a lansat şase albume solo şi este cunoscut şi pentru colaborări cu artiști precum Danger Mouse şi Ghostface Killah.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un cunoscut rapper american a murit la vârsta de 49 de ani. Decesul său, anunțat după două luni