Antena Meniu Search
x

Un cuplu britanic a avut parte de o nunta de groaza

Doi tineri britanici si-au unit destinele intr-un mod. unic. Imbracati si machiati in zombie. Si nu doar indragostitii au fost costumati in personaje desprinse parca din filmele horror. Invitatii si chiar preotul au aratat la fel

Vezi și

Cei doi si-au "castigat" nunta in urma unui concurs organizat pe Facebook. Creatorii unui joc video in care personaje sunt. morti vii au vrut sa-si faca astfel simtita prezenta pe piata. Si cum faceau parte deja dintr-un grup de pasionti de filme horror, cei doi tineri au fost incantati. “Totul a fost perfect! Planul nostru era sa ne casatorim de Halloween si ca tema nuntii noastre sa fie filmele horror. Dar asa este si mai bine”, a explicat mirele Rob Blackmore.

De la cei 250 de invitati pana la membrii orchestrei, toata lumea a fost machiata si costumata in ton cu mirii. Si cu totii s-au distrat pe cinste. Acum, tinerii spun ca in afara unei nunti originale se mai pot mandri si cu un titlu de Cartea Recordurilor. Sunt primii britanici care s-au casatorit costumati in zombie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un cuplu britanic a avut parte de o nunta de groaza