Antena Meniu Search
x
LIVE

Un cuplu care nu credea în vaccin a murit de Covid, lăsând orfani 4 copii. Ultima dorinţă a mamei a fost ca cei mici să fie vaccinaţi

Doi soţi din Texas care nu aveau încredere în vaccinul împotriva COVID-19 au murit după ce au fost infectaţi cu coronavirus, lăsând în urmă patru copii orfani.

De Ovidiu Cojocaru la 19.08.2021, 13:26
Femeia a transmis că îşi doreşte ca cei mici să fie vaccinaţi
Femeia a transmis că îşi doreşte ca cei mici să fie vaccinaţi

Lawrence şi Lydia Rodriquez au fost internaţi luna trecută într-un spital Universitar din Texas, unde medicii i-au diagnosticat, în urma testărilor, cu Covid-19, potrivit People. Femeia a fost transferată ulterior la secţia de Terapie Intensivă, unde a fost intubată. În cele din urmă, şi bărbatul ei a fost transferat la ATI, unde a fost intubat. Primul care a pierdut lupta cu boala a fost Lawrence care din cauza complicaţiilor a decedat pe data de 2 august. Două săptămâni mai târziu, pe 16 august, Lydia,  a fost declarată moartă şi ea.

Ultima dorinţă a femeii: toți copiii lor să fie vaccinați

Familia a rămas șocată la aflarea veştilor, cu atât mai mult cu cât cei doi soţi erau părinţii a patru copii care acum au rămas orfani. "Inimile noastre sunt frânte" a spus Dottie Jones, verișoara femeii. Copii sunt gemeni, în vârstă de 18 ani, un băiat de 16 ani, în timp ce mezina familiei, Synphonia are doar 11 ani. Verişoara femeii a declarat că ultima dorinţă a Lydiei înainte de a fi intubată a fost aceea de a vaccina copiii împotriva coronavirusului. "Înainte de a fi intubată, unul dintre ultimele lucruri pe care i le-a spus surorii ei a fost: Vă rog să vă asigurați că copiii mei sunt vaccinați. Acum aș fi acolo pentru copiii mei dacă aş fi fost vaccinată", a adăugat femeia. 

Lydia și Lawrence nu s-au vaccinat pentru că nu aveau încredere în vaccinuri din cauza dezinformărilor. „Îmi frânge inima faptul că oamenii cred aceste dezinformări. Dezinformarea ucide oameni și trebuie să scoatem adevărul la suprafaţă", a declarat aceasta. Texasul a înregistrat o creștere de 44% a cazurilor de COVID-19 în ultimele două săptămâni. Statul are în medie aproximativ 15.577 de cazuri pe zi.

"Nu încerc să îi sperii pe oameni. Vreau doar ca oamenii să înțeleagă că acest virus este real, iar această variantă Delta este mai brutală decât oricare alta", a declarat Jones, verişoara femeii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un cuplu care nu credea în vaccin a murit de Covid, lăsând orfani 4 copii. Ultima dorinţă a mamei a fost ca cei mici să fie vaccinaţi