Antena Meniu Search
x

Video Un cuplu din India s-a căsătorit în avion pentru a evita restricțiile anti-COVID

Un cuplu din India a închiriat un avion pentru a se căsători, orintre nori, evitând astfel restricțiile COVID. La eveniment au fost invitați peste 160 de invitați, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 25.05.2021, 15:51

Nuntă, printre nori
Nuntă, printre nori - Captură video / Twitter

Doi tineri din India s-au căsătorit, în aer, într-un avion al companiei SpiceJet. La eveniment au participat 161 de invitați. În urma imaginilor apărute în spațiul public, autoritățile au dispus o anchetă şi au suspendat echipajul aeronavei.

Statul Tamil Nadu, unde s-a petrecut evenimentul, a impus retricții mai dure, limitând numărul de participanți la nunți, la 50. 

În imagini se poate observa că niciuna dintre persoanele aflate la bord nu purta o mască sanitară, iar regulile de distanţare socială erau în mare parte ignorate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un reprezentant al companiei SpiceJet a declarat că persoanele prezente la bord "au fost informate în detaliu, în scris şi verbal, cu privire la regulile de distanţare socială şi de siguranţă care trebuie respectate în conformitate cu directivele privind COVID-19, la aeroport şi la bordul aeronavei pe tot parcursul călătoriei".

"În pofida solicitărilor şi atenţionărilor repetate, pasagerii nu au respectat directivele, iar compania va lua măsurile corespunzătoare în conformitate cu regulile", a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un cuplu din India s-a căsătorit în avion pentru a evita restricțiile anti-COVID