Antena Meniu Search
x

Un depozit de carburant din Rusia, atacat de o dronă la aproximativ 200 km de graniţa cu Ucraina

Un depozit de carburant a explodat miercuri într-o regiune din sudul Rusiei, la circa 200 km de graniţa cu Ucraina, în urma unui presupus atac cu dronă, fără a face victime, au anunţat autorităţile locale, transmite AFP, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 12:27

Un depozit de carburant din Rusia, atacat de o dronă la aproximativ 200 km de graniţa cu Ucraina
- Twitter / EuromaidanPress

'Astăzi (miercuri), la ora 04:00 (01:00 GMT), o presupusă dronă a făcut să explodeze un depozit de carburant din satul Stalnoi Kon. Nu există victime', a declarat guvernatorul regiunii Orel, Andrei Klîcikov, fără a indica un responsabil. 'Toate serviciile de salvare sunt la faţa locului', a adăugat el într-un comunicat postat pe Telegram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai multe depozite de carburant sau de muniţii din sudul Rusiei au fost atacate de drone

De la lansarea ofensivei ruse în Ucraina în februarie, mai multe depozite de carburant sau de muniţii din sudul Rusiei au fost atacate de drone sau elicoptere, autorităţile ruse acuzând armata ucraineană. Majoritatea acestor atacuri s-au produs împotriva unor ţinte situate la cel mult câteva zeci de kilometri de frontieră, în provincii de la graniţa cu Ucraina, ceea ce nu este şi cazul regiunii Orel.

Incidentul de miercuri se distinge, aşadar, prin faptul că s-a produs mai în adâncime în teritoriul rus. Explozia a avut loc la o zi după ce Rusia a tras zeci de rachete asupra mai multor oraşe din Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un depozit de carburant din Rusia, atacat de o dronă la aproximativ 200 km de graniţa cu Ucraina