Antena Meniu Search
x

Un englez face bani de pe urma lui David Beckham!

Englezul Jordan Silverstone profită de actele de caritate făcute de David Beckham, fostul fotbalist al lui Manchester United, Real Madrid sau AC Milan.

David Beckham este cunoscut pentru acţiunile caritabile pe care le face în fiecare an. Anul acesta, fostul mijlocaş a donat Crucii Roşii din Mare Britanie peste 20 de cutii pline cu haine, genţi şi pantofi, purtate de el şi de soţia sa. 

Gestul său a fost făcut în ideea ca banii strânşi în urma vânzării obiectelor vestimentare să ajute victimele afectate de dezastrul din Filipine. 

Sute de fani au stat la coadă pentru a intra în posesia obiectelor purtate de David Beckham, dar unii dintre ei au profitat de preţul scăzut al acestora pentru ca mai apoi să le revândă pe internet!

Este şi cazul lui Jordan Silverstone, 22 de ani, care a cumpărat fracul marca Savile Row de la un magazin de caritate al Crucii Roşii. A plătit pentru el 125 de lire, iar mai apoi l-a scos spre revânzare cu preţul de 2.600 de lire!

Gestul acestuia a fost criticat de mass-media, relatează Daily Mail, iar Jordan a încercat să se eschiveze, spunând că a cumpărat fracul pentru tatăl său. Numai că fracul nu i-a venit bine părintelui şi astfel a fost nevoit să-l vândă!

"Acest frac nu i se potriveşte tatălui meu şi atunci e mai bine să-l poarte cineva decât să rămână în şifonier!", a spus Silverstone. 

Silverstone nu este singurul care s-a gândit să-şi rotunjească veniturile prin acest mod. Alţi englezi vând produse purtate de Victoria Beckham pe e-Bay cu 1.000 de lire, deşi iniţial le-au cumpărat de la Crucea Roşie pentru 50 de lire. 

Foto: facebook.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un englez face bani de pe urma lui David Beckham!