Antena Meniu Search
x

Un fost mare fotbalist e la un pas să devină primul preşedinte ales al unei ţări!

Se întâmplă în Liberia, acolo unde numărătorile parţiale arată o victorie zdrobitoare a lui George Weah.

Vezi și

Se întâmplă în Liberia, acolo unde numărătorile parţiale arată o victorie zdrobitoare a lui George Weah. Weah este singurul câştigător al Balonului de Aur pe care l-a dat Africa vreodată şi unul dintre fotbaliştii celebri pentru şuturile lor memorabile.

Atacantul pe care-l vedeţi aici cum driblează şi dă gol este George Weah. Peste câteva ore, va fi proclamat preşedinte în ţara lui natală, Liberia. Înainte să conducă o ţară, Weah a condus spre multe titluri o echipă de legendă: AC Milan.

George Weah va fi primul fotbalist preşedinte din istoria lumii. Este şi primul african care a primit titlul de cel mai bun jucător al Planetei. 

Puştiul din ghetou a luat Balonul de Aur în 1995. Iar de câţiva ani, s-a întors acasă, în ţara măcinată de războaie civile. Şi a intrat în politică. Iar rezultatele alegerilor parţiale de astăzi îl declară marele câştigător al alegerilor prezidenţiale.

Unii omoară cu armele, eu am adus mesajul sportului, pace şi unitate, deoarece fotbalul uneşte oamenii, transmite GEORGE WEAH.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Un fost mare fotbalist e la un pas să devină primul preşedinte ales al unei ţări!