Antena Meniu Search
x

Un hoţ din SUA a rămas blocat în bijuteria pe care plănuia să o jefuiască

O tentativă de jaf a sfârşit lamentabil în Statele Unite. Hoţul a rămas blocat în bijuteria pe care plănuia să o prădeze după ce uşile s-au blocat şi omul nu a mai putut ieşi decât cu ajutorul poliţiei.

Vezi și

Pesemne păţit, proprietarul magazinului a investit considerabil în sistemul de protecţie şi. bine a făcut. E clar, de la prima vedere, că acest hoţ s-a documentat înainte să acţioneze. Cel mai probabil din. filmele de acţiune.

Odată intrat, bărbatul a evitat cu succes toate punctele care ar fi declanşat alarma. Şi s-a pus pe treabă. Mai întâi a descărcat în geantă tot sertarul cu ceasuri de lux. Când a trecut însă la cel cu monede de aur şi argint.

Şi lucrurile au continuat să se înrăutăţească. Fără să emită vreun avertisment sonor, sistemul de alarmă s-a activat şi l-a blocat ca într-o cuşcă. Un lucru pe care bărbatul l-a aflat abia la plecare.

Tot ce a reuşit să facă a fost să facă mizerie şi să fie arestat.

În zadar a încercat să scape din capcana în care intrase de bunăvoie. Uşa din geam blindat nici nu s-a clintit. Până când a ajuns poliţia, hoţul era deja epuizat. Îi aştepta întins pe podea, fumând.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un hoţ din SUA a rămas blocat în bijuteria pe care plănuia să o jefuiască