Antena Meniu Search
x

Gest INCREDIBIL făcut de un irlandez pentru a o regăsi pe fata cunoscută în avion!

O întâlnire întâmplătoare la bordul unui avion a declanşat o căutare internaţională pentru ca un tânăr să dea de urma fetei care i-a furat inima

Vezi și

O întâlnire întâmplătoare la bordul unui avion a declanşat o căutare internaţională pentru ca un tânăr să dea de urma fetei care i-a furat inima

În urmă cu două săptămâni, Katie şi Jamie călătoreau în Irlanda. Împreună şi separat în acelaşi timp. Împreună, pentru că în avion aveau locuri unul lângă celălalt. Separat pentru că nu se cunoşteau. Fiecare avea viaţa şi programul său. Lucru ce, după acel drum, avea să se schimbe definitiv.

"Nu cred că există cuvinte care să descrie ce se întâmplă. Nici nu ştiu exact ce simt. E o nebunie. E ciudat, acesta e cuvântul pe care îl tot folosesc. E ciudat", a spus Katie.

Pe scurt, cei doi s-au văzut şi s-au plăcut. Au stat de vorbă tot drumul şi au descoperit că au multe în comun. Numai că, odată ajunşi în Irlanda, s-au pierdut din vedere la aeroport. Nu apucaseră să facă schimb de numere de telefon sau de adrese de mail. Aşa că Jamie a început să o caute. Unde în altă parte decât în spaţiul virtual. El şi prietenii au declanşat o campanie menită să o regăsească pe fata din avion.

Campania a fost un succes iar cei doi tineri s-au reîntâlnit. Şi au avut parte deja de o scurtă vacanţă romantică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Gest INCREDIBIL făcut de un irlandez pentru a o regăsi pe fata cunoscută în avion!