Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Un leu-de-mare din SUA a devenit singurul mamifer non-uman, capabil sa tina ritmul unei melodii

Cercetatorii americani au dat lovitura! Cu multa rabdare, un metronom si o gramada de pesti, au reusit sa invete un leu-de-mare sa simta ritmul. Pana acum, dansatul pe muzica era apanajul pasarilor.

Vezi și

Nu e usor sa faci un leu-de-mare sa danseze. Dar nu este nici imposibil. A demonstrat-o savantul american, care a avut rabdarea sa-l determine pe Ronan sa tina ritmul. Si astfel, leul-de-mare a devenit singurul mamifer non-uman capabil de o asemenea performanta.

O sa spuneti ca Ronan face, de fapt, headbanging, ca un rocker nervos, aflat in primele randuri la un concert de metale. Nici gand! Iar acest papagal ne demonstreaza cum se comporta un adevarat fan AC/DC.

Sa nu credeti ca toti papagalii sunt metalisti. Unii dintre ei sunt mari iubitori ai rockului clasic, pe care il simt de la creasta si pana in varful cozii.

Acum, sa nu uitam cum evolueaza un papagal care adora melodiile lui Michael Jackson. Si in mod sigur, nu veti vedea vreodata un leu-de-mare dansand cu atata foc pe muzica Regelui Muzicii Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » SPECIAL!!! Un leu-de-mare din SUA a devenit singurul mamifer non-uman, capabil sa tina ritmul unei melodii