Antena Meniu Search
x

Un mire a murit în ziua nunţii, sub ochii familiei, în timp ce mireasa mergea spre altar alături de fiul ei, în Scoţia

Tragedie cumplită în ziua nunţii. Un mire a murit în timp ce viitoarea lui soţie mergea spre altar, însoţită de fiul lor de 20 de ani.

De Larisa Andreescu la 02.07.2021, 16:08
Paul Wynn
Un mire a murit în ziua nunţii, sub ochii familiei, în timp ce mireasa mergea spre altar alături de fiul ei, în Scoţia - Daily Record

Paul Wynn, în vârstă de 57 de ani, fusese diagnosticat cu cancer în stadiu terminal motiv pentru care îşi dorea ca nunta alături de femeia iubită, să aibă loc cât mai repede posibil. Se afla la doar câteva minute distanţă de împlinirea visului său când s-a prăbuşit brusc. Alison, cea care-i fusese alături în ultimii 21 de ani, mergea spre altar însoţită de băiatul lor de 11 ani.

Tatăl din Ayrshire de Nord, Scoția, s-a prăbușit sub ochii tututor invitaţilor, familia încercând cu disperare să-i acorde primul ajutor. Incidentul teribil a avut loc pe culoarul de la primăria Saltcoats, vineri. Logodnica sa, Alison, l-a descris pe partenerul său şi tatăl celor cinci copii pe care îi au împreună ca fiind un „tată fantastic”, într-un tribut emoţionant după decesul tragic.

O întârziere de 10 minute, o dorinţă spulberată pentru totdeauna

Medicii i-au spus lui Paul că are cancer la pancreas cu opt zile înainte de a muri. Boala se răspândise la ficat şi plămâni, iar şansele de supravieţuire erau infime. Primise un prognostic între şase săptămâni şi două luni. Nu se gândeau că timpul se va scurge atât de repede pentru el, dar totuşi au hotărât să oficializeze căsătoria cât mai repede.

Pe acelaşi subiect

„Dacă aş fi ştiut că nu mai avem mult timp şa fi încercat să aranjez nunta pentru începutul săptămânii. El nu începuse nici un fel de tratament” a declarat Alison.

În după-amiaza zilei de 25 iunie, femeie se simţea compleşită de rapiditatea cu care au organizat întreg evenimentul. Cu toate acestea, mireasa şi-a dat seama că şi-a uitat florile și a așteptat în jur de 10 minute în fața primăriei ca un prieten să le aducă la primărie.

„Până am luat florile şi am urcat scările totul părea să fie în regulă, deşi Paul se simţea puţin incomod. Avea nevoie deja să stea pe un scaun pentru că nu avea energie şi se simţea slăbit. Din ceea ce mi s-a spus nu mai putea respira bine şi a încercat din răsputeri să reziste, din ce mi s-a spus”

Fiul cel mare al cuplului, Sandy, în vârstă de 20 de ani, a însoţit-o pe Alison spre altar, odată ce cei 20 de invitaţi s-au aşezat la locurile lor. Când a ajuns la intrare, mireasa şi-a dat însă seama că ceva nu este în regulă, Paul fiind prăbuşit pe scaunul în care fusese ajutat să se aşeze.

„Când am ajuns în faţa lui i-am strigat numele de câteva ori. Nu s-a întors, nu s-a uitat la mine şi mi-am dat seama că ceva nu e în regulă şi am început să mă panichez şi să-i strig numele de nenumărate ori” a mărturisit femeia.

Danielle Sood, o bună prietenă a cuplului, a intervenit şi l-a luat cu sora ei de pe scaun pentru a-l aşeza pe podea. I s-a oferit primul ajutor până la venirea paramedicilor, fiind folosit inclusiv un defribilator, dar în ciuda încercărilor disperate era prea târziu.

„A fost greu”, a recunoscut Alison. „Mi-a luat ceva timp să ajung unde sunt acum și fiecare zi pare să mă ducă înapoi. Pare că abia ieri s-a întâmplat. Trebuie să mă ridic din pat în fiecare zi şi să mă mişc de dragul copiilor, dar nu pot mânca. Eu și Paul am pierdut un copil în 2004, după ce am avut un avort spontan, așa că mi-a dat un pic de confort că este acolo sus cu copilul nostru. Mama lui a decedat în 2020, așa că cel puțin el este și cu ea acum”.

Paul și-a întrebat prima dată medicul de familie despre simptome în luna mai a acestui an, după ce a început să sângereze în mod constant în zona buricului şi să piardă din greutate. În cele din urmă ajunsese să-i fie din ce în ce mai greu să mănânce, se limita doar la a consuma lichide. O endoscopie a arătat că avea trei hernii, iar după o tomografie făcută a doua zi a primit vestea devastatoare: cancer, fază terminală.

Paul o ceruse în căsătorie pe Alison în casa unui prieten în octombrie 2019. Stabiliseră ca data nunţii să fie pe 16 iulie în acest an, dar au ales apoi să grăbească lucrurile după diagnostic, potrivit Mirror.

Împreună aveau cinci copii: Sandy, 20; Tarquin, 15; Marcus, 13 ani; Louise, opt; iar Poppy, patru. Fotograf independent, Paul a fost descris ca unul dintre cei mai minunați tipi pe care oricine ar putea spera să-i cunoască.

„Lui Paul îi plăcea să iasă și să facă poze cu orice și orice. Eram viața lui, ar fi făcut orice pentru copiii săi. Ar fi mutat cerul și pământul pentru copiii săi; toată lumea îl iubea. Ţi-ar fi dat ultimul bănuţ pe care îl avea. Se asigura că toată lumea este pusă înaintea lui şi era acolo pentru oricine. Chiar a fost un tată fantastic și copiii lui au fost viața lui. Paul nu a fost niciodată un om care să meargă la cârciumă sau ceva de genul acesta iar dacă mergea oriunde mergea cu mine sau cu copiii; nu a mers niciodată nicăieri fără noi” a mărturisit Alison.

Înmormântarea lui Paul va avea loc marți viitoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un mire a murit în ziua nunţii, sub ochii familiei, în timp ce mireasa mergea spre altar alături de fiul ei, în Scoţia