Antena Meniu Search
x

Incredibil! Un nigerian a fost salvat după 3 zile petrecute sub apă

Imagini inedite readuc în atenţie povestea unei supravieţuiri miraculoase de acum câteva luni. Un marinar nigerian a rezistat 60 de ore la fundul oceanului, într-o pungă de aer creată în epava navei scufundate

Vezi și

Speriat şi aproape îngheţat, bărbatul nu îşi poate crede ochilor că a venit cineva să îl salveze.

Era blocat la 30 de metri adâncime de trei zile şi îşi pierduse orice speranţă că cineva îl va mai găsi în viaţă. Marele lui noroc a fost că, nu se ştie cum, în momentul în care nava s-a scunfundat, o pungă de oxigen s-a creat chiar în sala în care se afla.

Rămas fără mâncare, în încăperea minusculă, în frig şi întuneric, bărbatul a fost sigur că sfârşitul e aproape. Avea la îndemână doar câteva sticle cu băuturi răcoritoare. Ele l-au ajutat să îşi păstreze forţele timp de 60 de ore până la sosirea salvatorilor.

În doar o jumătate de oră, Harrison a fost adus la suprafaţă. A mai petrecut două zile într-o cameră de decompresiune, pentru ca tensiunea să-i revină la normal după zilele petrecute în adânc.

Salvatorii săi i-au devenit prieteni. Iar acum au postat pe internet filmul operaţiunii, însoţit de muzica unui film celebru din anii 60, intitulat. "MAREA EVADARE".

Remorcherul în care se afla bărbatul a naufragiat pe 26 mai, în Golful Guineei. Avea 12 oameni la bord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Incredibil! Un nigerian a fost salvat după 3 zile petrecute sub apă