Antena Meniu Search
x

Video Un nou atac armat în Germania: un bărbat și-a împușcat soția, apoi a tras în alte trei persoane, într-un coafor

Incident armat în vestul Germaniei. Ieri, mai multe persoane au fost rănite în oraşul Hagen, unde au avut loc două atacuri, comise de aceeaşi persoană. Un bărbat şi-a împuşcat soţia chiar în locuinţa comună, după care a fugit şi a mai împuşcat alte trei persoane într-un coafor. Atacatorul nu ar fi fost prins nici până în acest moment. Starea victimelor este critică.

de Redactia Observator

la 02.06.2024 , 14:55

Un nou atac armat în Germania. Patru oameni au fost răniți grav în incidente armate în oraşul Hagen, din vestul Germaniei, a anunţat sâmbătă poliţia din landul Renania de Nord - Westphalia, adăugând că se aşteaptă ca cele patru victime să supravieţuiască, informează dpa.

Anterior, autorităţile germane au confirmat pentru dpa că atacurile s-au produs în două locații, una fiind un coafor din Hagen, oraş situat la sud de Dortmund, iar cealaltă, o clădire rezidenţială din centrul oraşului. Atacatorul este căutat de forțele de ordine.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Stiri externe » Un nou atac armat în Germania: un bărbat și-a împușcat soția, apoi a tras în alte trei persoane, într-un coafor