Antena Meniu Search
x

Un nou bonus pentru medicii ruşi, în semn de recunoaştere a serviciilor din timpul pandemiei. Suma nu a fost precizată

Medicii ruşi urmează să primească un nou bonus anul viitor, în semn de recunoaştere a serviciilor lor în timpul pandemiei de coronavirus, potrivit unui comunicat difuzat luni de Kremlin şi citat de DPA.

de Redactia Observator

la 27.12.2021, 14:50

Un nou bonus pentru medicii ruşi
Un nou bonus pentru medicii ruşi - Profimedia Images

Acordarea acestor noi bonusuri a fost ordonată de preşedintele Vladimir Putin, potrivit comunicatului, care nu oferă detalii despre câţi bani va primi personalul medical. De asemenea, bonusul pentru medicii şi asistentele de gardă în perioada sărbătorilor de Anul Nou urmează să fie dublat, conform Agerpres

Anterior, suma bonusului plătit era de aproximativ 51 de dolari pe tură pentru medicii spitalului şi 34 de dolari pentru asistenţi medicali. Dar potrivit postului de radio Eho Moskvî, au fost multe plângeri în timpul anului că bonusurile nu au fost plătite.

Puţin sub jumătate din populaţia Rusiei de aproximativ 146 milioane de locuitori a fost vaccinată cu două doze, conform statisticilor oficiale. "Rata de vaccinare nu este suficient de ridicată", a recunoscut Vladimir Putin săptămâna trecută. Cu toate acestea, el se opune ca vaccinarea să fie obligatorie pentru toţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un nou bonus pentru medicii ruşi, în semn de recunoaştere a serviciilor din timpul pandemiei. Suma nu a fost precizată