Video

Un nou incident armat: Patru morţi şi patru răniţi la Chicago, după o ceartă între vecini

De Redactia Observator.
Publicat: 16.06.2021, 09:05.
Actualizat: 16.06.2021, 09:05

Patru persoane au murit iar alte patru sunt grav rănite după un nou incident cu arme de foc, în Statele Unite.

Un nou incident armat: Patru morţi şi patru răniţi la Chicago, după o ceartă între vecini

Anchetatorii nu au stabilit cu precizie ce s-a întâmplat dar cred că schimbul de focuri a fost urmarea unei banale dispute între locatarii unei case.

O banală ceartă s-a lăsat cu o tragedie

Trei din victime sunt femei iar în clădire a fost găsit, nevătămat, un copil de doi ani. Dintre răniţi, doi au fost împuşcaţi în cap iar ceilalţi sunt şi ei în stare critică. Din păcate, atacuri similare au loc aproape zilnic în diferite regiuni ale Statelor Unite.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
Lanţ uman împotriva şoferilor care au vrut să depăşească pe contrasens, în vama Negru Vodă. "Au fost trimişi în coada coloanei"
1
Fii Observator • pe 02.08 la 22:59

Bun-simţ pe contrasens. Pe şoselele din România, tupeul şi inconştienţa depăşesc răbdarea şoferilor disciplinaţi. O nouă dovadă în acest sens vine de la vama Negru Vodă. Zeci de maşini au ieşit sfidător dintr-o coloană kilometrică direct pe contrasens. Un lanţ uman, format din şoferii care respectau regulile, a spus stop obrăzniciei la volan.