Antena Meniu Search
x

Un nou parfum, inspirat de Vladimir Putin, a fost scos la vânzare în Rusia

Ambalată într-o sticlă neagră, inscripţionată cu profilul liderului, esenţa costă 85 de euro sticla. Echivalentul în ruble, evident. În ciuda preţului piperat, cumpărătorii spun că mirosul reprezintă o persoană caldă, calmă şi atractivă.

Vezi și

 Un nou parfum, inspirat de Vladimir Putin, a fost scos la vânzare în Rusia. Ambalată într-o sticlă neagră, inscripţionată cu profilul liderului, esenţa costă 85 de euro sticla. Echivalentul în ruble, evident. În ciuda preţului piperat, cumpărătorii spun că mirosul reprezintă o persoană caldă, calmă şi atractivă.

Pentru toţi fanii liderului de la Kremlin, este o lună istorică. Într-un mall din Moscova a fost scos la vânzare Leaders number one, un parfum cu note de lămâiţă, coacăze negre şi conuri de brad. Creatorul său spune că totul, de la aromă la designul sticlei, a fost gândit ca să îl reprezinte pe liderul de la Kremlin.

Născut în Bielorusia, artistul spune că s-a inspirat din apariţiile publice ale preşedintelui. Dintre cei invitaţi să îl testeze gratuit, unii au contestat acel efect unificator despre care vorbeşte parfumierul.

Parfumul este doar ultima noutate într-o colecţie bogată de suveniruri dedicate lui Vladimir Putin. De la tricouri, eşarfe, şepci, insigne, postere şi până la prăjituri cu chipul lui, în Rusia turiştii pot găsi o multitudine de obiecte dedicate liderului. În ceea ce îl priveşte pe creatorul parfumului, îşi doreşte ca Putin să îi şi poarte parfumul. Ar fi cea mai mare onoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un nou parfum, inspirat de Vladimir Putin, a fost scos la vânzare în Rusia