Antena Meniu Search
x

Un paraşutist român s-a prăbuşit cu avionul

S-a căsătorit în zbor şi tot în zbor a murit! Un paraşutist român s-a prăbuşit cu avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota, alături de mecanicul care îl însoţea.

Vezi și

 S-a căsătorit în zbor şi tot în zbor a murit! Un paraşutist român s-a prăbuşit cu avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota, alături de mecanicul care îl însoţea.

Marius nu se temea de zbor. Se arunca în gol cu viteze uluitoare, într-un picaj ameţitor. De mii de ori. A sărit chiar şi în ziua nunţii lui. La nuntă, mireasa lui era atunci la manşa elicopterului, în rochie albă. Au ajuns cu bine pe sol.

De data asta, Marius pilota avionul Cessna 180, care i-a adus sfârşitul. Sâmbătă, a decolat din oraşul american Saratoga Springs. Era însoţit doar de un mecanic. Zborul lor s-a frânt imediat.

Aparatul a intrat în picaj şi s-a prăbuşit în faţa unei case. În curtea unde se jucau trei copii. Pe ei, destinul i-a ferit. Dar Marius şi mecanicul său au murit pe loc. O veste-şoc pentru familia şi pentru prietenii săi de pe două continente. Marius lucrase o vreme în Oradea, la un ziar.

De la 6 ani, Marius a visat să sară dintre nori. Şi-a împlinit visul. La 16 ani, participa la primul său campionat naţional de paraşutism. În 2005, şi-a urmat şi visul american. A plecat peste ocean şi a s-a făcut instructor.

Tot în Statele Unite şi-a întâlnit şi dragostea. Pe Heather, şi ea pasionată de zbor. Anul trecut, făceau senzaţie împreună, cu o nuntă la înălţime. Mariajul lor s-a sfârşit tragic, după doar un an.

"Eşti dragostea mea, lumea mea şi totul pentru mine, Marius. Ai schimbat pentru totdeauna vieţile celor care te-au cunoscut. Îmi va fi dor de tine şi nu ştiu ce voi face fără tine. Te iubesc cu toată inima şi am încredere în planul lui Dumnezeu", a scris soţia lui pe o reţea de socializare.

Acum tânăra se pregăteşte să-şi înmormânteze soţul. Pe ultimul drum, alături de Marius vor familiile din America şi din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un paraşutist român s-a prăbuşit cu avionul