Antena Meniu Search
x

Un politician îşi obliga secretara, prin contract, la relaţii sexuale

Un politician din Italia a fost acuzat că şi-a obligat secretara să semneze un contract care o obliga să aibă relaţii sexuale cu el de patru ori pe lună!

Luigi de Fanis, un consilier regional din Italia, în vârstă de 53 de ani, care este deja anchetat pentru mită şi corupţie, se presupune că i-ar fi oferit lui Lucia Zingariello, 32 de ani, un salariu anual de 36.000 de euro în schimbul unor relaţii sexuale! 

Mai exact, secretara se obliga prin contract să aibă relaţii sexuale cu Luigi de Fanis de patru ori pe lună, informează DailyMail.

Deşi contractul a fost rupt şi aruncat la coş, anchetatorii l-au recuperat şi l-au refăcut. 

Secretara a recunoscut că a onorat contractul, susţinând că a acceptat poziţia pentru trei zile lucrătoare pe săptămână după ce a renunţat la celălalt loc de muncă pentru a avea grijă de mama ei, grav bolnavă. 

"Luigi era obsedat de mine. M-a forţat să semnez. Nu puteam refuza pentru că mi-a fost frică", le-a spus Zingariello poliţiştilor. 

Politicianul a recunoscut că avea o aventură cu secretara sa, dar a negat că ar fi obligat-o să întreţină raporturi sexuale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un politician îşi obliga secretara, prin contract, la relaţii sexuale