Antena Meniu Search
x

Un poliţist din statul american Missouri a fost suspendat după ce a lovit, cu maşina, un biciclist oprit la intersecţie (Video)

Un poliţist din statul american Missouri a fost suspendat după ce a lovit, cu maşina, un biciclist oprit la intersecţie. Din nefericire pentru omul legii, incidentul a fost înregistrat de camera video de pe casca victimei.

Vezi și

Un poliţist din statul american Missouri a fost suspendat după ce a lovit, cu maşina, un biciclist oprit la intersecţie. Din nefericire pentru omul legii, incidentul a fost înregistrat de camera video de pe casca victimei. Ciclistul spune că a văzut că se apropia maşina poliţiei, dar nu şi-a putut închipui ce avea să se întâmple. Poliţistul şi-a recunoscut vina şi a încercat să se scuze. Spune că nu a fost atent deoarece. se uita la telefon. Tânărul nu este grav rănit, dar bicicleta i-a fost avariată şi ar dori să primească una nouă, ca despăgubire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un poliţist din statul american Missouri a fost suspendat după ce a lovit, cu maşina, un biciclist oprit la intersecţie (Video)