Antena Meniu Search
x

Un prezentator de radio din SUA a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. Milita împotriva vaccinării şi a purtării măştii

Prezentatorul radio Robert Enyart, cunoscut pentru faptul că milita împotriva vaccinurilor Covid-19 a murit din cauza complicaţiilor cauzate de virus. Anunţul a fost făcut de co-prezentatorul emisiunii, Fred Williams, pe o reţea de socializare.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 15.09.2021, 12:41

Bob Enyart, prezentator radio
Bob Enyart, prezentator radio - Getty Images

Bob Enyart, în vârstă de 62 de ani, a fost atât pastor la Biserica Biblică din Denver, cât și prezentator de radio la Bob Enyart Live. În timpul pandemiei, el a devenit remarcat pentru poziția sa extremă anti-vaccinare. În octombrie 2020, Enyart, prin biserica sa, a dat în judecată statul cu privire la regulile sale Covid, ceea ce a determinat Curtea Districtuală a SUA să permită un ordin temporar de restricție privind purtarea măștilor, transmite The Independent.

"Cu inima strânsă, vă anunţ că prietenul meu apropiat şi totodată prezentatorul Real Radio a pierdut bătălia cu virusul. Bob a fost unul dintre cei mai deştepţi şi fără îndoială, cea mai înţeleaptă persoană pe care am cunoscut-o", a scris Williams pe Facebook.

Enyart este una dintre numerosele gazde conservatoare care au murit recent în urma complicaţiilor provocate de Covid-19, asta după ce au fost împotriva purtării măştii de protecţie şi care au fost sceptici cu privire la utilitatea vaccinurilor. Dick Farrel, un alt prezentator al unui post de radio din Florida a murit de coronavirus în luna august, în condiţii asemănătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un prezentator de radio din SUA a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. Milita împotriva vaccinării şi a purtării măştii