Antena Meniu Search
x

Un profesor italian a batjocorit doi fraţi români, în timpul meditaţiilor. Monstrul a fost condamnat la 8 ani de închisoare

Un fost profesor la şcoala Santo Stefano in Aspromonte, din Reggio Calabria, Italia, a fost condamnat la 8 ani de închisoare, după ce a abuzat sexual doi fraţi români.

Un profesor italian a batjocorit doi fraţi români, în timpul meditaţiilor. Monstrul a fost condamnat la 8 ani de închisoare - Arhivă

Un fost profesor la şcoala Santo Stefano in Aspromonte, din Reggio Calabria, Italia, a fost condamnat la 8 ani de închisoare, după ce a abuzat sexual doi fraţi români.

Abuzurile sexuale au avut loc în anul 2015, în timpul meditaţiilor pe care minorii le făceau cu F.C, după orele de curs.

Profitând de inocenţa celor doi fraţi, bărbatul i-a abuzat sexual în mod repetat pe copiii români, scrie newz.it.

Fostul profesor i-a ameninţat că, dacă nu fac ce li se spune, le va spune părinţilor tot. Cel mai mare dintre fraţi a fost abuzat în mod repetat, în diferite feluri.

Pe acelaşi subiect

Iniţial, băiatul a ales să nu spună nimănui despre abuzuri. După câteva luni, însă, când fratele cel mic i-a mărturisit că profesorul l-a batjocorit şi pe el, a decis să vorbească.

Condamnat după ce a abuzat sexual doi copii români

Odată ce a aflat, mama copiilor l-a denunţat pe profesor carabinierilor din San Stefano in Aspromonte, care l-ar arestat imediat pe agresor.

Profesorul, care a fost arestat la domiciliu pe toată perioada procesului, a fost condamnat la 8 ani de închisoare şi i s-au impus o serie de interdicţii menite să împiedice comiterea de abuzuri asupra copiilor în viitor. 

Cei doi fraţi au primit compensaţii substanţiale pentru prejudiciul moral suferit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un profesor italian a batjocorit doi fraţi români, în timpul meditaţiilor. Monstrul a fost condamnat la 8 ani de închisoare