Antena Meniu Search
x

Un puşcăriaş brazilian poreclit "Lucifer" a ucis 48 de deţinuţi violatori şi singurul său regret este că nu poate să ucidă mai mulţi

Un prizonier brazilian, în vârstă de 42 de ani, care a ucis 48 colegi deținuți, a spus că nu regretă nicio faptă şi singurul său regret ar fi, în cazul în care va fi condamnat la moarte, că nu poate să mai facă asta.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.10.2020, 17:19

  • Psihologii care l-au evaluat pe da Silva spun că a început să ucidă în închisoare
  • El nu a comis niciodată crime în libertate

Marcos Paulo da Silva, un hoț transformat în criminal în serie după gratii, poreclit Lucifer, a fost învinuit pentru uciderea a 48 de deținuți, în cei 25 de ani din spatele gratiilor, în Brazilia.

Într-un caz, se spune că a ucis un grup de cinci deținuți în închisoarea Serra Azul din Sao Paulo, în 2011, într-unul dintre cele mai sângeroase atacuri care au avut loc într-o închisoare.

Acum, el însuși se confruntă cu moartea, după ce faptele sale l-au lăsat cu mai multe condamnări, totalizând 217 de ani de puşcărie, deși, potrivit rapoartelor locale, el nu a fost încă judecat pentru multe dintre crimele sale.

Acesta ar fi şi motivul pentru care este încă în viaţă, autorităţile trebuie să îl judece şi să îl condamne pentru fiecare crimă în parte.

Potrivit Daily Mail, Da Silva i-ar fi spus recent unui judecător: "Nu regret că am ucis toți acești oameni. Au fost violatori"

Marcos Paulo da Silva, pe patul de spital

Psihologii care l-au evaluat pe da Silva spun că a început să ucidă în închisoare, deşi nu a comis niciodată crime în exterior.

Povestea sa uimitoare a fost dezvăluită într-un raport recent al UOL, preluat de presa internaţională.

El a fost descris ca liderul unei bande de asasini, care aveau unica misiune de a ucide membri ai PCC, una dintre cele mai importante bande ale Braziliei, despre care se spune că a fost formată de deținuți ca un grup de auto-protecție în sistemul brutal al închisorilor din țară.

Multe închisori îl refuză, iar psihologii spun că nu este bolnav mintal, dar suferă de o tulburare de personalitate care trebuie tratată urgent.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un puşcăriaş brazilian poreclit "Lucifer" a ucis 48 de deţinuţi violatori şi singurul său regret este că nu poate să ucidă mai mulţi