Antena Meniu Search
x

Un rapper, tată a cinci copii, a murit în timp ce încerca să intre pe geam într-o casă. Logodnica: "Nu cred, vreau o altă explicaţie"

Un bărbat, tată a cinci copii, a murit în mod absurd, după ce a rămas prins în fereastră, în timp ce încerca să pătrundă prin efracţie într-o casă. Evenimentul teribil a avut loc în Florida, sâmbătă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.12.2020, 18:28

Bărbatul a încercat să intre în casă pe geam
Un rapper, tată a cinci copii, a murit în timp ce încerca să intre pe geam într-o casă - iStock | Getty Images
  • Bărbatul avea probleme vechi cu legea.
  • Nu era la prima infracţiune.

Jonathan Hernandez, în vârstă de 32 de ani, încerca să intre pe ascuns într-o casă din apropierea locuinţei sale, sâmbătă, când a rămas prins în fereastră.

Rapperul, care tocmai începea să îşi ia avânt în industria muzicală pe plac local, a murit după ce fereastra pe care o deschisese s-a desprins şi a căzut pe el, lovindu-se în zona gâtului, potrivit şerifului Lee care a demarat o anchetă la faţa locului. Trupul neînsufleţit a rămas blocat în afara casei, până la venirea autorităţilor.

Când poliția a ajuns la proprietatea din Lehigh Acres, Hernandez era mort.

Bărbatul avea probleme vechi cu legea şi nu era la prima infracţiune

Bărbatul, cunoscut de prietenii şi fanii săi sub numele de „Taz UFO” sau „OZN”, avea o lungă istorie de probleme cu legea, spune poliția.

Înregistrările publice arată că Hernandez, care se numea și Jonathan-Zuluaga, a fost arestat în mai multe rânduri pentru furt, precum și pentru conducere fără permis.

În ciuda imaginii sale alterate de infracţiunile comise, prietenii și familia spun că a fost o persoană amabilă.

„Când l-am întâlnit pentru prima dată, mi-am spus că pare foarte dur. El este opusul. Era cea mai dulce persoană pe care probabil ai fi întâlnit-o vreodată și avea cea mai mare inimă” a declarat logodnica sa, Patricia Duarte.

Ea a spus că nu crede explicația conform căreia Hernandez a murit în timp ce încerca să pătrundă într-o casă, adăugând: "Vreau o altă explicaţie, de ceva care să se facă în mod corect. Am nevoie de o investigație adecvată.”

Prietenul său Tyson Lane l-a descris de asemenea ca fiind generos și plin de viață și a spus că zâmbetul său „lumina pe toată lumea”.

Patricia a creat o pagină GoFundMe, potrivit Mirror, pentru a ajuta la plata costurilor de înmormântare pentru Hernandez: "Mă doare să scriu asta. Taz a plecat într-un loc mai bun. Lasă în urmă 5 copii frumoși pe care i-a iubit cu toată inima și sufletul său. El a fost destinat să fie mare dincolo de orice, pentru că știu că prietenii săi apropiați vor duce mai departe muzica sa"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un rapper, tată a cinci copii, a murit în timp ce încerca să intre pe geam într-o casă. Logodnica: "Nu cred, vreau o altă explicaţie"