Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un recidivist a împuşcat trei persoane într-o zonă aglomerată din Atlanta, SUA. Un poliţist aflat în timpul liber l-a oprit pe atacator

Trei persoane au ajuns la spital după ce au fost împuşcate într-un food court din Atlanta. 

de Redactia Observator

la 12.06.2024 , 08:59

Tragedia a avut ca motiv o altercaţie minoră între atacator şi una dintre victime. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a scos în acel moment o armă şi a tras în cele trei persoane. La întregul moment a fost martor un poliţist care scos imediat pistolul său şi l-a împuşcat pe atacator. 

Victimele, toate trei în viaţă şi tratate la spitalele din zonă, sunt un bărbat de 47 de ani, o femeie de 69 de ani şi o femeie de 70 de ani. Se aşteaptă ca toţi să supravieţuiască, au declarat autorităţile. Suspectul este un infractor condamnat care a făcut închisoare pentru un jaf armat şi are 11 arestări anterioare, a declarat şeful Poliţiei.

Autorităţile lucrează pentru a determina cum ar putea avea suspectul legătură cu individul pe care l-a atacat prima dată. Poliţia nu a împărtăşit alte detalii de identificare despre suspect.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un recidivist a împuşcat trei persoane într-o zonă aglomerată din Atlanta, SUA. Un poliţist aflat în timpul liber l-a oprit pe atacator