Antena Meniu Search
x

Un român a jefuit un conte italian de două ori în 24 de ore. A intrat peste el în casă și l-a amenințat cu moartea

Un român a jefuit un conte italian de două ori în 24 de ore. A intrat peste el în casă și l-a amenințat cu moartea, după ce a văzut pe instagram ce ceasuri scumpe poartă contele pe mână.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.07.2020, 09:52

Român din Italia
Antonio Cadullo are 73 de ani - wikipedia
  • La primul jaf, românul a fost ajutat de un italian.
  • Contele a depus plângere abia după a doua tâlhărie.

Un cunoscut conte italian, Antonio Caudullo, a fost jefuit de două ori în 24 de ore de un român. Prima oară, tâlharul a fost însoțit de un african. Cei doi au intrat peste conte în casă pe 22 iulie, de dimineață, pândind când acesta a vrut să plece spre mașină.

L-au pus să intre înapoi în vilă, l-au imobilizat, l-au lovit și i-au cerut ceasurile scumpe pe care acesta le deține.

Contele obișnuiește să arate în public, dar și pe instagram, ceasuri extrem de valoroase la încheietura mâinii sale și nu a scăpat de cei doi tâlhari până nu le-a dat un ceas valoros și o sumă de bani, scrie Il Gazzettino

După 24 de ore, românul a intrat singur de această dată în casă peste conte și scenele violente s-au repetat. Bătrânul italian, 73 de ani, i-a dat jefuitorului o sumă și mai mare de bani față de prima zi, apoi a reușit să iasă din casă și să strige după ajutor. Românul a fugit și poliția îl caută acum, după ce contele a depus plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român a jefuit un conte italian de două ori în 24 de ore. A intrat peste el în casă și l-a amenințat cu moartea