Meniu
Search
x

Video Un român a murit, iar alţi 5 au fost grav răniţi în Belgia, după ce o şcoală în construcţie s-a prăbuşit

Un român a murit, iar alţi cinci conaţionali au fost grav răniţi în Belgia, când o şcoală aflată în construcţie s-a prăbuşit. Bărbaţii erau muncitori pe şantier, iar cei răniţi sunt acum în stare gravă la un spital din Anvers. În total doi oameni au murit, nouă sunt răniţi, iar alţi trei au fost daţi dispăruţi.

De Redactia Observator la 19.06.2021, 14:57
Vezi și

Alături de câini poliţişti, salvatorii îi caută şi acum pe muncitorii dispăruţi sub dărâmături, dar şansele ca ei să fie găsiţi în viaţă sunt slabe, pentru că au trecut mai bine de 20 de ore de la producerea accidentului. Tragedia a avut loc în momentul în care etajul al clădirii a cedat şi s-a prăbuşit, însă nu se ştie deocamdată care a fost cauza. 

Dintre cei salvați de sub dărâmături, nouă au fost răniți. Potrivit sudinfo.be, patru dintre ei sunt în stare "foarte gravă", patru sunt în stare gravă şi unul este uşor rănit. 

Pe acelaşi subiect

Muncitorii români se aflau pe şantier când şcoala s-a prăbuşit

Ieri după-amiază, școala primară Zuidzin s-a prăbușit în districtul Nieuw Zuid. Clădirea era încă în construcție. Din cauze încă necunoscute, o parte a imobilului s-a dărâmat și a doborât şi schelele. Românii se aflau pe şantier, în momentul producerii tragediei.

Presa belgiană scrie că cea de-a doua persoană decedată este un portughez.

"Gândurile mele sunt cu victimele și cu cei dragi", a scris pe Twitter primarul din Anvers.

Regele Philippe al Belgiei și-a prezentat condoleanțele și le-a transmis răniților o recuperare rapidă. De asemenea, el a mulțumit serviciilor de urgență pentru munca depusă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un român a murit, iar alţi 5 au fost grav răniţi în Belgia, după ce o şcoală în construcţie s-a prăbuşit